본문 바로가기
이런저런이야기

과일 먹는 10가지 꿀팁 - These 10 Fruit hacks will blow your mind

by 잡다백과사전 2021. 3. 1.
반응형

You know you should be eating more fruit, but oftentimes, eating enough fruits and veggies is more hassle than it's worth. With these quick and easy hacks, you'll no longer have any excuse for eating fruit snacks in place of the real thing, and there will be no more underripe melons or hard-to-peel mangoes in your future.

 

우리는 과일을 많이 먹어야 한다는 것을 알고 있지만, 종종, 과일과 야채를 충분히 먹는 것을 귀찮아할 때가 많습니다.

다음의 꿀팁이라면, 과일 대신에 다른 것들을 먹는 변명은 더이상 할수 없을 것입니다. 익은 멜론이나 망고를 만날 일도 없을 거예요.

 

 

1. Judge Ripeness by Weight

Good things often come in heavy packages, at least where fruit is concerned. When choosing fruits that get juicy – think oranges, melons and pineapples – compare pieces by weight. If you're holding two oranges of similar size, choose the one that feels heavier. It's probably riper and juicier.

 

1. 무게로 잘 익었는지를 판단하라.

좋은 물건들 종종 무거운 꾸러미로 오는데, 적어도 과일이 관계되는 곳에서는 그렇습니다.

즙이 많은 과일을 고를 오렌지, 멜론, 파인애플을 생각하라무게로 과일들 비교하세요.

비슷한 크기의 오렌지 개를 들고 있다면, 무겁게 느껴지는 것을 고르세요. 아마 익어서 즙이 많을 거예요.

 

2. Master the Thump Test

Finding the perfect watermelon feels like a crapshoot sometimes. Use the thump test to determine whether a melon is truly ripe. Tap or flick the fruit with one finger. If it's ripe, you should hear a hollow sound; an underripe or overripe watermelon will make more of a thudding sound.

 

2. 두들겨 보라.

완벽한 수박을 찾는것은 때로는 위험한 도박처럼 느껴지기도합니다.

수박이 익었는지를 알아내려면 두들겨보세요.

익었으면, 속이 소리가 나고, 

익지 않았거나 너무 익었다면, 둔탁한 소리가 납니다.

 

3. Pit Cherries With Chopsticks

If not for the pesky pits, cherries would be the perfect fruit. You don't need to buy a special tool to make pitting cherries fast and easy. Find a clean glass bottle with a small opening through which a cherry won't fit. Place a cherry on the opening and push a chopstick through the fruit to push the pit into the bottle opening.

 

3. 젓가락으로 체리 발라내기.

성가신 씨만 아니라면, 체리는 완벽한 과일이었을 것입니다.

체리를 빠르고 쉽게 피팅할 있는 특별한 도구를 필요는 없습니다.

체리가 들어가지 않는 작은 구멍이 있는 깨끗한 유리병을 찾으세요.

병구멍에 체리를 놓고, 젓가락으로 씨를 병안에 밀어넣습니다.

 

 

 

4. Speed Ripening in a Paper Bag

You can't hurry nature, but you can help it along a little. Force fruit to ripen quicker by placing it in a folded paper bag. Closing the bag traps the ethylene gas that the fruit produces as it ripens, speeding the process. This works with any fruit that continues to ripen after it is picked, like bananas and avocados.

 

4. 종이봉투로 빨리 숙성시키기

자연을 재촉할 수는 없지만, 조금씩은 도와줄 있습니다.

밀봉한 종이봉투에 넣어 과일을 빨리 익을 있도록 하세요.

종이봉투를 밀봉하면 과일이 익으면서 나오는 에틸렌 가스를 가두어서 빨리 익도록 합니다. 

이것은 바나나와 아보카도 처럼 수확한 후에도 계속해서 숙성되어지는 모든 과일에 해당됩니다. 

 

 

5. Try Rice to Force Ripening

No paper bag? No problem. Uncooked rice can also be used to artificially speed the ripening process. Submerge unripened fruit in a container of white or brown rice and the fruit should be softer after a day or two.

 

5. 숙성시키는데 쌀을 사용하라.

종이봉투가 없나요? 문제없습니다.

생쌀도 인공적으로 숙성 과정을 빠르게 하는데 사용되어 있습니다.

익지 않은 과일을 흰색이나 갈색 쌀의 쌀통에 묻어두면 하루 이틀후에 과일이 부드러워진다.

 

 

6. Blanch Stone Fruit Before Peeling

Peeling peaches and nectarines is a notoriously frustrating job. The skin is thin and slippery; making a peach pie just isn't worth the trouble. Here's a trick to make life so much simpler. Carve an X shape (about 1 inch in size) into the fruit's peel. Plunge the fruit into boiling water for about 30 seconds and then immediately transfer it into an ice bath to cool. The peel should slip off easily.

 

6. 딱딱한 과일은 껍질을 벗기기 전에 데쳐보라.

복숭아나 천도복숭아 껍질을 벗기는 것은 매우 짜증나는 일입니다.

껍질은 얇고 미끄럽습니다.

복숭아파이를 만드는 것은 그렇게 고생할 필요 없습니다.

여기에 삶을 훨씬 단순하게 만들 팁이 있습니다.

과일 껍질에 엑스모양( 1인치 크기로)으로 칼집을 넣으세요.

30초간 끓는물에 과일을 담그세요.

그리고 즉시 얼음물로 옮겨 담으세요.

껍질이 쉽게 벗겨질 것입니다

 

 

7. Whack Seeds Out of Pomegranates

Pomegranates are one of those delicious fruits that people tend to avoid because they're so labor intensive. Don't deny yourself the sweet, tart juiciness of pomegranate seeds. First, roll the fruit around the counter under your palms to loosen the seeds. Cut the pomegranate in half and hold it upside down over a bowl. Use a wooden spoon to firmly and repeatedly whack the fruit; this should cause it to release its seeds.

 

7. 석류 내려치기

석류는 사람들이 기피하는 맛있는 과일들 하나입니다.

왜냐하면 그것들은 매우 노동 집약적이기 때문입니다.

석류 씨앗의 달콤하고 쏘는 주스를 놓치지 마세요.

먼저, 과일을 손바닥으로 조리대위에 굴려 씨를 느슨하게 하세요.

석류를 반으로 잘라서 그릇 위에 거꾸러 올려놓으세요.

나무 수저를 사용하여 과일을 단단하고 반복적으로 내리치세요.

이것은 석류의 씨를 풀어지도록 합니다. 

 

 

 

8. Soften Grapefruit Sourness With Salt

It sounds counterintuitive, but you're just going to have to trust us: Grapefruit and salt really are a match made in heaven. Sprinkling a section of grapefruit with just a little table salt should cut the bitterness and actually make the fruit taste sweeter.

 

 

8. 소금으로 자몽의 신맛을 부드럽게 하라.

직관에 어긋나는 같지만 우리를 믿으셔야 합니다

자몽과 소금은 정말 천생연분이에요.

식탁에 있는 소금으로 자몽에 조금 뿌리면 쓴맛을 줄이고 자몽을 더욱 달콤하게 만듭니다.

 

9. Use a Rubber Band on Sliced Apple

If you cut an apple for the kids' lunch in the morning, they may reject the browned fruit at noon. Cut apple starts to turn brown when it's exposed to air. Counteract that effect by cutting a whole apple into slices or wedges and then reassembling it and wrapping a rubber band around the whole thing. When you slide off the band hours later, the fruit should still be crisp and white.

 

9. 조각 사과에 고무줄을 사용하라.

아침에 아이 점심으로 사과를 자른다면, 정오에는 갈변한 과일을 거부할 수도 있습니다. 

자른 사과는 공기중에 노출되면 갈변하기 시작합니다.

사과 전체를 조각이나 쐐기로 자른 다음 재조립하고 고무줄 전체를 감싸서 효과를 상쇄시키세요.

여러분이 시간 후에 밴드를 풀었을 , 과일은 여전히 아삭하고 하얀색 것입니다

 

10. Peel Mango on Drinking Glasses

A sweet and tangy bite of ripe mango is worth any effort it takes to remove the fruit from its peel and central pit. One easy way to do this is to slice down the middle of the fruit, cutting two large sections of mango off either side of the pit. Grasp one half in your hand with the peel side against your palm and slide the fruit down the edge of a drinking glass. The glass should easily separate the flesh from the peel.

 

10. 유리잔으로 망고 껍질 벗기기

익은 망고의 달콤하고 쏘는 한입은, 그것의 껍질과 가운데 씨를 제거하는데 들이는 어떠한 노력도 가치가 있습니다.

이것을 하는 한가지 쉬운 방법은 과일 가운데를 잘라내어 씨의 양쪽에 있는 망고의 부분을 잘라내는 것입니다.

손바닥에 껍질을 벗길 면을 대고 절반 조각을 잡아서 술잔의 가장자리에 과일을 밀어내린니다.

유리잔은 쉽게 껍질과 과육을 분리해 낼것입니다.

 

 

 

https://coupa.ng/bSPlS2

 

산지직송 칠레산 랑코 체리

COUPANG

www.coupang.com

https://coupa.ng/bSPlO6

 

체리

COUPANG

www.coupang.com

https://coupa.ng/bSPmaW

 

SOM 석류 (냉동)

COUPANG

www.coupang.com

https://coupa.ng/bSPlsW

 

태국 망고 4개입

COUPANG

www.coupang.com

https://coupa.ng/bSPlCg

 

알라딘푸드 베트남 그린망고

COUPANG

www.coupang.com

 

 

파트너스 활동을 통해 일정액의 수수료를 제공받을 수 있음

반응형